Ei ajankohtaista tällä hetkellä


LAATULUPAUS – Linja-autoliike E. Ahonen Ky

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Linja-autoliike E. Ahonen Ky tarjoaa joukkoliikennepalveluja Pohjois-Savossa sekä laajemmin tilausliikennepalveluja.

Aikataulun mukaiset joukkoliikennepalvelut sijoittuvat Pohjois-Savoon Nilsiään ja ympäristökuntiin. Linjaliikenteen lisäksi harjoitamme palveluliikennettä Nilsiän ja Juankosken alueella.

Tilausliikennettä harjoitamme pääosin Suomessa, mutta kotimaan lisäksi liikennöimme myös Pohjoismaihin, Baltiaan sekä Venäjälle.

Tilausajojen lisäksi tuotamme myös valmismatkapaketteja ja olemme rekisteröity matkanjärjestäjä (3319/00/Mj). Ympärivuotinen valmismatkatuotantomme keskittyy kotimaanmatkoihin, mutta tilausajojen tapaan teemme omia valmismatkoja myös Suomen naapurimaihin, kuten Norjaan, Ruotsiin sekä Viroon.

2. Palveluista ja niiden muuttumisesta tiedottaminen

Reittiliikenteen aikatauluista, reiteistä sekä pysäkeistä saa vuorokohtaisesti tietoa Matkahuollon aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fi tai Matkahuollon asiakaspalveluun soittamalla puh. 0200 4000. Vastaamme myös itse tiedusteluista toimistollamme: puh. (017) 3686 800.

Suurimmat reittiliikenteen muutokset ajoittuvat peruskoulujen päättymisajankohtiin kesäkuun alussa sekä alkamisajankohtiin elokuussa.

Tilausajoja ja valmismatkoja koskevista muutoksista informoimme suoraan asiakasta.

3. Matkaliput

Linja- ja ostoliikenteessä kelpaavat kaikki Matkahuollon myymät liput. Matkahuollon myymiä matkakortteja voi ladata busseissa. Matkalippujen hinnat määräytyvät Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelun mukaisesti.
Busseissa matkalippuja voi ostaa käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Visa Electron ei toistaiseksi käy maksuvälineenä linja-autoissamme.

4. Informaatio- ja lippujärjestelmät

Yrityksemme normaali toimistoaika on arkisin klo 9 – 17, mutta vastaamme tiedusteluihin tarvittaessa myös ympärivuorokautisesti vuoden jokaisena päivänä.

Liikennöimämme linjavuorot kuuluvat Matkahuollon informaatiojärjestelmään.

5. Käytössä olevat bussimme

Käytössämme on noin 15 bussia 16- ja 25-paikkaisista aina 44–54-paikkaisiin busseihin. Suurin osa busseistamme on tilausajovarusteltuja, joihin kuuluvat muun muassa ilmastointi, WC, DVD, turvavyöt jne. Koululaiskuljetuksissa käytettävissä busseissa on lakisääteiset alkolukot.
Huolehdimme kaluston kunnosta ja siisteydestä säännöllisesti autoja huoltamalla sekä siivoamalla.

6. Asiakastyytyväisyys ja palaute

Tavoitteenamme on, että jokainen asiakkaamme olisi tyytyväinen palveluihimme. Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti asiakkaiden palautetta konkreettisesti kuuntelemalla, mutta myös satunnaisesti busseissa suoritettujen kirjallisten asiakaskyselyjen muodossa.

Palautetta keräämme välittömän suusanallisen viestinnän lisäksi omilla kotisivuillamme, jossa on palautelomake. Palautetta saadaan paljon myös suoraan asiakkailta kuultuna, puhelimitse, sähköpostilla sekä asiakkailta tiedustelemalla. Lisäksi toimimme aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, jossa esimerkiksi yrityksen Facebook-sivulla tai matkablogissa asiakkaillamme on mahdollisuus kommentoida vapaasti. 

Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää toimintamme kehittämiseksi. Reagoimme palautteeseen mahdollisimman pikaisesti ja mahdollisiin epäkohtiin puutumme välittömästi. Huomioimme jatkuvasti myös asiakkaiden toiveet ja kehitysideat.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaus

Käsittelemme valitukset mahdollisimman pikaisesti sekä vastaamme niihin asiaan kuuluvalla tavalla. Mahdolliset hinnanalennukset tai vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti.

Pyrimme aikataulunmukaiseen liikennöintiin, mutta kuitenkin aina sää-, keli- ja liikenneolosuhteet huomioiden. Turvallisuus on meille ensisijaista, joten mahdollisia edellä luetelluista seikoista johtuvia viivästyksiä tai reittimuutoksia voi ilmetä. Kaluston rikkoontumistapauksessa järjestämme korvaavan kuljetuksen mahdollisimman nopeasti.

Valmismatkoissa noudatamme valmismatkalain ehtoja.

8. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten palvelut

Henkilökuntamme auttaa mielellään liikuntarajoitteisia henkilöitä esimerkiksi avustamalla autoon nousussa ja poistulossa. Liikuntarajoitteisten mahdolliset apuvälineet voidaan kuljettaa linja-auton tavaratiloissa. Lisäksi palveluliikenteen pikkubusseissa on inva-paikkoja.

9. Henkilökuntamme ja arvomme

Linja-autonkuljettajamme ovat osaavia ja palvelualttiita alan ammattilaisia, jotka mahdollistavat mukavan matkakokemuksen. Asiantunteva toimistohenkilökuntamme palvelee useamman kymmenen vuoden kokemuksella ja räätälöi asiakkaiden toiveiden mukaiset matkapaketit.

Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti muun muassa taloudellisen ja ympäristöystävällisen ajon, asiakaspalvelun sekä turvallisuuden osalta.

Arvojamme ovat turvallisuus, luotettavuus, joustavuus sekä palvelulähtöisyys. Paikallisena perheyrityksenä pystymme tarjoamaan tilausajot lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Kiinnitämme erityishuomiota asiakaspalveluun. Omilla valmismatkoillamme on pääsääntöisesti mukana matkanjohtaja, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti matkustajien viihtyvyydestä sekä matkan sujuvuudesta. Miellyttävä ja turvallinen matkakokemus on kaiken a ja o!

www-design